Aanpassingen elektra voor een nieuwe keuken

Het vervangen van uw oude keuken voor een nieuw exemplaar is een project op zich. Eerst de demontage van de oude keuken waarbij er soms wat verrassingen tevoorschijn komen zoals een hobbymatige elektrische installatie. De keukenleverancier levert keurig een lijst met aansluitpunten voor de nieuwe keuken aan voor zowel elektra als warm-en koudwater, riolering, gas en afvoerbuis voor de afzuigkap. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren volgens de laatste technische eisen, en eventueel extra groepen aanbrengen in de meterkast.

Ook voor een goed lichtplan voor uw nieuwe keuken kunt u bij ons terecht. Het freeswerk van de leidingen en inbouwdozen wordt gerealiseerd met een Spit freesmachine welke is aangesloten op een grote stofzuiger zodat de werkzaamheden nagenoeg stofvrij en netjes kunnen worden uitgevoerd.

  • Meer dan 25 jaar ervaring

  • Gecertificeerde elektriciens

  • Betrouwbaar

  • Vrijblijvende prijsopgave

Wat kunt u van ons verwachten?

Vakmanschap, nauwkeurigheid, deskundigheid en goede afspraken kunt u van ons verwachten.
Door een goede organisatie en een strakke planning zijn wij er trots op aan onze klanten in de Haarlemmermeer en Getsewoud geen voorrijkosten te hoeven berekenen. Ons uurtarief geldt voor een 1e monteur in bezit van een installateursdiploma.

NEEM CONTACT OP