Even voorstellen

In ruim 25 jaar tijd is er veel ervaring en kennis opgedaan in deze voor een “technieker” prachtige branche.
Wij hebben de traditionele “stoppen zien veranderen in mooie modulaire automaten, als een van de eerste installateurs netwerkaansluitingen aangelegd, en het ISDN en faxen zien komen en weer zien verdwijnen door de opkomst van het internet.

Het elektravak bestaat niet zoals vaak gedacht wordt uit iedere dag draad trekken, maar is zeer veelzijdig.
Onder andere het maatvoeren en plaatsbepalen van schakelmateriaal, het wegwerken van bekabeling in bestaande woningen, het vinden van storingen zijn dagelijkse bezigheden waar wij weer iedere ochtend fluitend voor aan het werk gaan.

Door Uneto en KvINL ( Kwaliteit voor Installaties Nederland ) zijn wij erkend en gecertificeerd. In 2005 zijn wij opgericht met het doel ouderwetse service met de kwaliteit van nu te leveren. Wat wij doen is meedenken met de klanten, en als het beter kan dat zeker niet nalaten. Wij zijn vooral gericht op reparatiewerkzaamheden, onderhoud, en het verhelpen van elektrische storingen en calamiteiten. Van der Linden Installatietechniek is uw elektricien in de regio van Getsewoud, Haarlemmermeer en omstreken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Vakmanschap, nauwkeurigheid, deskundigheid en goede afspraken kunt u van ons verwachten.
Door een goede organisatie en een strakke planning zijn wij er trots op aan onze klanten in de Haarlemmermeer en Getsewoud geen voorrijkosten te hoeven berekenen. Ons uurtarief geldt voor een 1e monteur in bezit van een installateursdiploma.

NEEM CONTACT OP
  • Meer dan 25 jaar ervaring

  • Gecertificeerde elektriciens

  • Betrouwbaar

  • Vrijblijvende prijsopgave