Mechanische ventilatie

Uw mechanische ventilatie in het woonhuis doet stilletjes zijn werk. De lucht in de badkamer, toilet en keuken worden continue afgezogen en ververst door de mechanische ventilatie unit op zolder. De ventilatieunit is op 3 standen te bedienen in de keuken.

Ons bedrijf kan het mogelijk maken om de ventilatieunit ook op het licht in de badkamer of met een aparte schakelaar in de badkamer te bedienen. Dit is vooral praktisch bij inpandige badkamers waarbij er geen raam opengezet kan worden en hierdoor er snel schimmelvorming op het plafond en wanden zichtbaar wordt.

Mocht uw ventilatieunit na een aantal jaren wat gehorig worden dan kunnen wij voor u de kogellagers vervangen en zal de box weer voor jaren geruisloos zijn werk doen, deze oplossing is een stuk goedkoper dan de hele afzuigunit te moeten vervangen.

Vele afzuigunits in Getsewoud en Haarlemmermeer zijn door ons in de afgelopen jaren gereviseerd en draaien weer als nieuw.

  • Meer dan 25 jaar ervaring

  • Gecertificeerde elektriciens

  • Betrouwbaar

  • Vrijblijvende prijsopgave

Wat kunt u van ons verwachten?

Vakmanschap, nauwkeurigheid, deskundigheid en goede afspraken kunt u van ons verwachten.
Door een goede organisatie en een strakke planning zijn wij er trots op aan onze klanten in de Haarlemmermeer en Getsewoud geen voorrijkosten te hoeven berekenen. Ons uurtarief geldt voor een 1e monteur in bezit van een installateursdiploma.

NEEM CONTACT OP