Storingen aan uw elektrische installatie of groepenkast

En opeens valt de stroom uit………….

In relatief nieuw gebouwde wijken zoals Getsewoud is uw elektrische installatie in huis optimaal beveiligd met de volgende componenten in uw groepenkast:

Hoofdschakelaar:

Hiermee kunt u de gehele elektrische installatie uitschakelen.

Aardlekschakelaars:

Deze aardlekschakelaar schakelt uit bij vocht of het aanraken van de elektrische installatie. Een defect aan een apparaat zoals een CV ketel, wasmachine, oven e.d. kunnen uitval veroorzaken. Ook kan een flinke blikseminslag in de buurt de aardlekschakelaar doen uitschakelen. Doordat er altijd minimaal 2 aardlekschakelaars aanwezig zijn blijft 50% van de elektra in bedrijf bij het uitvallen.

Installatieautomaten, ook wel  “groepen” genoemd:

Deze installatieautomaten beveiligen de bedrading in huis tegen overbelasting en kortsluiting. Mocht er in een groep meer dan 16A aan elektrische stroom vloeien, dan zal de automaat uitschakelen. Dit kan veroorzaakt worden door te veel apparaten gelijktijdig op een groep aan te zetten. Ook kan een ondeugdelijk apparaat of een mankement aan de bedrading de veroorzaker zijn.

Groepenkast Van der Linden Installatietechniek Nieuw-Vennep

Wat kunt u van ons verwachten?

Vakmanschap, nauwkeurigheid, deskundigheid en goede afspraken kunt u van ons verwachten.
Door een goede organisatie en een strakke planning zijn wij er trots op aan onze klanten in de Haarlemmermeer en Getsewoud geen voorrijkosten te hoeven berekenen. Ons uurtarief geldt voor een 1e monteur in bezit van een installateursdiploma.

NEEM CONTACT OP
  • Meer dan 25 jaar ervaring

  • Gecertificeerde elektriciens

  • Betrouwbaar

  • Vrijblijvende prijsopgave